ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

  H Μαριλίνα έζησε τα πρώτα χρόνια της μεταξύ Αθηνάς και Θεσσαλονίκης, σε μια εποχή που τα πρωτοποριακά ερεθίσματα γύρω της άγγιζαν τα πάντα και ενέπνευσαν την ανάγκη της δημιουργίας μέσα της. Ο ανήσυχος και δημιουργικός χαρακτήρας της καλλιεργήθηκε μέσα στη θαλπωρή μιας οικογένειας με ιδιαίτερη κλίση προς τις τέχνες και που ενεργά ενεθάρρυνε την εκκολαπτόμενη νεαρή σχεδιάστρια.
  Το πάθος της για τον σχεδιασμό καλαίσθητων -και με ιδιαίτερο χαρακτήρα- κοσμημάτων εξελίχθηκε σε ανάγκη να έχει τον απόλυτο έλεγχο για τις δημιουργίες της και πέρασε στο επόμενο στάδιο της κατασκευής.
Ανήσυχο πνεύμα και αναζητώντας πάντα τρόπους να βάζει την σφραγίδα, της προσωπικότητας της στη δουλειά της, στράφηκε με επιτυχία στον χώρο των πωλήσεων πολυτελών ειδών, επί μια εικοσαετία, ικανοποιώντας συγχρόνως την ανάγκη της για επαφή με πολύτιμα υλικά και μέταλλα, επαφή που "μετέφραζε" σε σχέδιο και δημιουργία για την αιωνία αγάπη της, το κόσμημα. Παράλληλα μαθήτευε και καλυτέρευε ακούραστα την τέχνη και το ταλέντο της. Το Μουσείο Μπενάκη, όπου γνωρίζει το μέταλλο και την ιδιότητά του να παίρνει μορφή και σχήμα γίνεται ο "ιερός" της χώρος. Ακολουθεί το Μουσείο Κοσμήματος Λαλαούνη, όπου βάζει τις επόμενες αστραφτερές πινελιές στους τρόπους που εμπνέεται και δημιουργεί τα σχέδια της.
  Το 2008 γίνεται σταθμός στην πορεία της, αφού το όραμα της γίνεται πραγματικότητα και δημιουργεί το δικό της ατελιέ με το όνομα "Ukka Lelle".
  Μέτα από 7 όμορφα και δημιουργικά χρόνια, το atelier Ukka Lelle αφήνει τον ημιώροφο της Θεμιστοκλέους 34 και μετακομίζει σε μια άλλη γειτονιά για να γίνει....κατάστημα Ukka Lelle! Πλέον, μπορείτε πλέον να μας βρείτε Τσακάλωφ 32, στο Κολωνάκι, στο νέο μας χώρο με νέες δημιουργίες, αλλά την ίδια αγάπη για το ελληνικό κόσμημα και τη δημιουργία!