ΝΕΑ  
BEST TRENDS!!!
EXOTIC FURS:
Οι γούνινες λεπτομέρειες που προτείνουν οι σχεδιαστές, εκτός από καφέ και μαύρο,είναι πιο έντονες ενώ κάνουν την εμφάνιση τους και τα prints.
BEST TRENDS!!!
LEOPAR:
All time classic, το leopar print, που παραπέμπει σε μία άλλη δεκαετία, μπορεί να δώσει μία μοντέρνα πινελιά σε ένα κλασσικό μαυρό φόρεμα ή ένα total black outfit.
BEST TRENDS!!!
METALLICS:
Οι μεταλλικές λεπτομέρειες και τα disco χρώματα δίνουν διάθεση πάρτι. Όχι μόνο στα αξεσουάρ αλλά και σε ολοκληρωμένα σύνολα χαρίζουν ξεχωριστή λάμψη.
BEST TRENDS!!!
TOMBOY:
Το tomboy look έχει υιοθετηθεί από πολλά μοντέλα, χρήζει όμως ιδιαίτερου χειρισμού καθώς προσφέρει έναν αυστηρό και ταυτόχρονα γοητευτικό αέρα.
BEST TRENDS!!!
ECRU:
Το εκρού είναι και φ'ετος στο προσκήνιο της μόδας μαζί με τα παστέλ χρώματα. Συνδυάζεται με λευκό και ροζ, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας.
BEST TRENDS!!!
TARTAN:
Με επιρροές από τη σκοτσέζικη φιλοσοφία το ταρτάν πρωτοστάτησε φέτος στις πασαρέλες φέρνοντας τον  vintage χαρακτήρα του στο προσκήνιο.
BEST TRENDS!!!
PINK:
Το pink coat είναι το ust have αυτής της σεζόν, άρα και απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας
που θα ξεχωρίσει ανεπιφύλακτα σε κάθε outfit.
BEST TRENDS!!!
NAVY BLUE:
Το navy blue είναι το χρώμα που φέτος το χειμώνα αντικαθιστά επάξια το μαύρο και γίνεται ο βασικός άξονας για κάθε στιλιστικό συνδυασμό.
Best Trends!!!

TWEED:
Τα tweed items μονοπωλούν το ενδιαφέρον των fasionistas ως η πιο κλασική επιλογή για να ολοκληρώσουν τα casual looks με ιδιαίτετρες πινελιές.